Skapa dig ett eget jobb med hjälp av internet

Skapa dig ett eget jobb med hjälp av internet

Idag borde alla som har ett jobb vara extremt glada. Men ändå så vet jag att det finns personer på de flesta arbetsplatser som bara går runt och klagar och är allmänt missnöjda. Är man en sådan person så borde man kanske tänka på hur det hade varit utan ett arbete ? Hade man varit gladare om 0 kr hade kommit in på kontot i slutet av varje månad ? Jag tror knappast det…

Vi människor har en tendens att INTE uppskatta det vi redan har. Vi vill alltid ha det ”lite bättre” och även ”lite mer” av allting. Men ibland borde man stanna upp ett tag och tänka igenom hur bra man egentligen har det när man har en arbetsplats och gå till.

Många som för tillfället är arbetslösa söker ofta efter någon sorts av inkomst. Att leva på bidrag känns kanske inte riktigt roligt så man försöker hitta ”något eget” så att säga. Jag är helt övertygad om att alla människor mår bra av att tjäna sina egna pengar. Är man ute efter detta så är internet den bästa platsen att söka sig till. Här finns nämligen tusentals möjligheter när det gäller att skaffa sig en extrainkomst och det är även inte alls omöjligt att börja tjäna pengar hemifrån sitt hus, lägenhet, sommarstuga eller var man nu bor.

Det är lite uttjatat, och du har säkert hört det förut, men det enda man faktiskt behöver är en dator och en internetuppkoppling. Sen är det bara fantasin som kan sätta stopp.

3 tips för nybörjaren

Idag har de flesta en dator + internetuppkoppling men frågan är egentligen, var ska man starta sitt äventyr ? Med så otroligt många möjligheter som internet har att erbjuda så gäller det att veta vad som kan generera mest pengar. Andra faktorer spelar också in. En huvudfaktor enligt mig är hur stort intresse man har. Utan något intresse så kommer man inte hitta rätt passion och glöd och då kommer man snart att tröttna. Då blir allting ett stort misslyckande och det vill man helst undvika. Då har man bara slösat med dyrbar tid.

Så det gäller att ”hitta rätt” från början. Det som passar perfekt för mig kanske inte alls passar dig. För att hitta rätt så måste man oftast testa sig fram. Men nu hade jag iallafall tänkt att tipsa om 3 olika ”tjäna pengar möjligheter” som jag själv använder och anser vara några utav de allra bästa.

  1. Bygg ett eget imperium – Rubriken låter lockande, eller hur ? Det jag syftar på är att man börjar i liten skala med en egen webbplats. Här gäller det att tänka till. Vad är du intresserad av ? Om vi tar båtar som ett exempel. Du köper ett domännamn (som har någon koppling till båtar såklart) och fixar till en snygg design eller väljer en färdig mall. Efter detta så gäller det att fylla på din sajt med massor utav text. Bilder är också att föredra då det ser snyggt ut. Du kan t.ex skriva om hur man målar om sin båt på bästa sätt, hur man sjösätter den när våren och sommaren börjar närma sig, hur man hissar segel etc…

Du förstår själv ? När din webbplats är färdig så kan man försöka hitta företag som t.ex säljer båttillbehör. Har detta företag ett affiliateprogram så kan du signa upp ett konto och lägga in annonser på din sajt för att på så sätt tjäna provision när någon av dina besökare handlar! Jag skulle även anmäla mig till Google Adsense programmet där man får betalt varje gång någon klickar på en annons.

Men för att tjäna pengar så krävs besökare och för att skaffa sig fler besökare så kan du t.ex skriva en artikel som denna med en länk som pekar tillbaka till din sajt.

Gör om hela processen ett par gånger så har du till slut byggt upp ett litet ”pengaimperium”.

  1. Skapa en egen produkt – För att uppnå de riktigt stora pengarna som internet har att erbjuda så tror jag man behöver en egen produkt. Jag själv håller på att skriva en E-bok om hur man på bästa sätt kan tjäna pengar på hästkapplöpning. Tanken är att sälja E-boken via sajten Clickbroker. Det bästa är då att vem som helst har möjligheten att vara affiliate åt min produkt. Så jag behöver inte marknadsföra den själv! Detta är, enligt mig, det bästa sättet att bygga upp en passiv inkomst på.
  2. Erbjud dina expertkunskaper – Om ingen arbetsgivare vill anställa dig så varför inte ta tag i saken själv ? Med hjälp av internet så kan du nå ut till hela världen på några minuter. Du kanske är intresserad av att skriva ? Då finns det garanterat jobb för dig! Många företag, och även privatpersoner, är beredda att lägga ner stora pengar på att slippa skriva sitt material själv. Då kan man anmäla sitt intresse och på så sätt få betalt varje gång du skriver en ny artikel.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*